karabiner.hu

Tűzvédelmi és
munkavédelmi szolgáltatás

Tűzvédelmi és Munkavédelmi tanácsadás

1994-ben alapított cégünk a TŰZVÉDELEM és a MUNKAVÉDELEM területén tanácsadást és szolgáltatást vállal gazdasági társaságok, vállalkozások, intézmények számára hogy tűzvédelmi és munkavédelmi kötelezettségeiket a jogszabályok előírásainak megfelelően teljesíthessék.

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

A vállalkozások, intézmények túlnyomó többségének nincs szüksége főállású tűzvédelmi és munkavédelmi szakember foglalkoztatására. Ezekről a feladatokról szolgáltatás igénybe vételével is gondoskodhatnak, a munkavégzés veszélyességétől, a munkavállalók létszámától függően eseti vagy folyamatos megbízási szerződéssel.

A KARABINER.HU KFT vállalja a TŰZVÉDELEM és a MUNKAVÉDELEM területén a munkáltatók, vállalkozások számára a jogszabályokban és szabványokban előírt tűzvédelmi és munkavédelmi feladatok elvégzését. Elkészítjük a tűzvédelem és a munkavédelem területére előírt dokumentációkat, szabályzatokat, nyilvántartásokat, az egyéni védőeszközök juttatási rendjét, a munkavállalók egészségi alkalmassági vizsgálatainak szabályozását, a tűzveszélyességi osztályba sorolást, a tűzvédelmi kiürítési számításokat, elvégezzük és dokumentáljuk a tűzvédelmi és munkavédelmi oktatásokat, a munkahelyi kockázatértékelést, a kémiai és biológiai kockázatok becslését. Ugyancsak vállaljuk a gépek, berendezések, munkaeszközök biztonságtechnikai, ellenőrző és időszakos felülvizsgálatát, a munkavédelmi üzembe helyezéshez szükséges vizsgálatokat.

Megszervezzük a munkavállalók tűzvédelmi szakvizsgáját, kisgépkezelői oktatását és vizsgáját. Közreműködünk az előírt tűzvédelmi készülékek és felszerelések, az előírt egyéni védőeszközök beszerzésében, az ezekkel kapcsolatos feladatok elvégzésében.

Tűzvédelemmel és munkavédelemmel kapcsolatos feladatokkal forduljon hozzánk!

tűzvédelem vagy a munkavédelem előre jelzett hatósági ellenőrzése esetén, illetve ellenőrzés után a hatósági határozatban előírtak teljesítésére a lehető legrövidebb határidővel is vállaljuk a megbízást.

Tűzvédelem

TŰZVÉDELEM magába foglalja a tűzesetek megelőzését, a tűzoltási feladatok ellátását, a tűzvizsgálatot, valamint ezek feltételeinek a biztosítását. A megelőző tűzvédelem a tüzek keletkezésének megelőzésére, továbbterjedésének megakadályozására, a tűzoltás alapvető feltételeinek biztosítására vonatkozó, a létesítés és a használat során megtartandó, a tűzvédelemre vonatkozó jogszabályok, szabványok, hatósági előírások rendszere, és az ezek érvényesítésére irányuló tevékenység.

Munkavédelem

MUNKAVÉDELEM célja a munkabalesetek, foglalkozási ártalmak és foglalkozási megbetegedések megelőzése. A munkavédelem, mint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek megvalósítása a munkáltatók feladata. A munkáltatók alapvető, a munkavédelem előírásainak teljesítésére vonatkozó kötelezettségeit a munkavédelemről szóló törvény, rendeletek, valamint szabványok tartalmazzák.

Munka- és tűzvédelmi tanácsadással kapcsolatban számíthat a segítségünkre!

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Híreink

Ha szeretne naprakész maradni az aktuális törvénymódosításokkal kapcsolatban, kövesse legfrissebb híreinket!

Demo hír

Suspendisse potenti. Sed egestas, ante et vulputate volutpat

Demo hír

Suspendisse potenti. Sed egestas, ante et vulputate volutpat

Demo hír

Suspendisse potenti. Sed egestas, ante et vulputate volutpat

Kérdése támadt? Keressen minket bizalommal!

Scroll to Top